GEKKO Cables

A Gekko Cables Londoni székhelyű cég, amit Boban Djurdjevic hozott létre 2012 -ben. Természetesen Boban már előtte is sok sok évig készített kábeleket más márka néven. Az hogy mekkora tudásra tett szert, arról talán legjobban a kábelei tudnak mesélni – vagy stílusosabban kifejezve – zenélni.

Kábelei egyszerűen zseniálisak! Egyértelműen a felső TOP kategóriába lehet besorolni a Gekko kábeleket! Nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre népszerűbbek a kábelei!

Boban minden egyes kábelét saját kezűleg készíti el! Ebből következik, hogy nem a mennyiségre utazik, nem az Euro százezrek hajszolása, sokkal inkább a minőség és a vevők elégedettsége a legfontosabb szempont!

Hangzásukra talán a legjobb jellemző, hogy természetesek. Nem adnak hozzá semmit (azaz nem színeznek) és nem vesznek el semmit a zenéből. Ez a sokak által áhított tulajdonságuk lehet, hogy a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhető?…vagy a természetes anyagok használatának?…vagy talán az egyszerűségnek? Nem tudom! Valószínűleg mindegyik hozzáteszi a saját jó tulajdonságait a kábelhez.

Egy viszont biztos, hogy ha egyszer megvetted, nem akarod majd kicserélni!

Boban kábelei egyszerűen zseniálisak!