A termék által nyert díjak

ASCENDO DNA 1600.2 HE digitális erősítő

2.190.000 Ft

Ez nem egy szokványos digitális erősítő! Nem spóroltak az anyagokkal és ezt észre fogod venni, amikor megemeled és méginkább, amikor bekapcsolod!

Rendelhető

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A gyártó cég szerint ” a világ legfejlettebb digitális csúcs erősítője”! Nos Én ezt nem tudom megítélni, de az biztos, hogy tényleg rendkívüli termék!

Ez már akkor megmutatkozik, amikor megpróbálod betenni a rendszeredbe, hiszen az erősítő súlya több, mint 16 kilógram! Nem spórolták ki belőle az anyagot az biztos! A digitális erősítőktől szokatlan módon hatalmas trafó gondoskodik a megfelelő tápellátásról és a dupla készülék árnyékolás is sokat nyom a latba. A belsejében gondosan össze válogatott, kiváló minőségű alkatrészek sorakoznak. (Ja…ha nem mondtam volna még ez az erősítő kézzel készül!)

Az erősítő három féle üzemmódban használható.

  • Sztereó üzemmódban 2 x 800 Watt
  • Dupla monó üzemmódban 2 x 800 Watt
  • Mono block -ként 1 x 1600 Watt

teljesítmény leadására képes!

A digitális erősítőt a jelenleg legfejlettebb DSP programmal vértezték fel, ami tökéletes illeszkedést garantál bármilyen mostoha akusztikai térhez is! A zenehallgató helyiségünk akár jó – avagy rossz szoba akusztikával rendelkezik, könnyedén hozzá tudjuk igazítani a hangrendszerünket. Olyan hangot állíthatunk be, ami pontosan a mi ízlés világunknak megfelelő! (Természetesen a gyártó előre beprogramozott beállításait is használhatjuk.) A hálózatra kötve, web böngészőn keresztül bármikor beavatkozhatunk a hangképünkbe, ha ahhoz van kedvünk!  Ráadásul könnyen, egyszerűen, abszolút felhasználó barát módon tudunk a beállításokon módosítani! Az egységet felesleges, sőt nem is nagyon ajánlott ki -be kapcsolgatni, hiszen egyáltalán nem melegszik és ha nem használjuk, akkor szinte alig fogyaszt többet, mint egy parányi led.

Ami a hangját illeti több szaklap szerint identitás zavarban szenved ez a portéka, hiszen digitális erősítő létére teljesen csöves hangja van!

Jómagam is sok -sok időt töltöttem el vele és csak dícsérni tudom! Sok konkurens erősítőt múlt már felül a tesztelések alkalmával!

Jelenleg is használom a termék bemutatóim során!

 

Fekete Attila

Ennek a digitális erősítőnek csöves hangja van. Tiszta őrület!

Technikai adatok

Típus

Digitális erősítő

Anyaga

Aluminium ház, szálcsiszolt aluminium előlap

Szin

fekete

Csatlakozók

2 x XLR, 3 x Ethernet

Terhelhetőség

2 x 800 Watt, vagy 1 x 1600 Watt

Méretei

255 x 360 x 155 mm (szélesség, mélység, magasság)

Súlya

16,3 kg

Garancia

5 év