Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásaimat!

BEMUTATÓTEREMI DEMO

45 perc vagy több • Változó ár

Lehetőség van az általam képviselt, forgalmazott berendezések készleten lévő példányainak a megtekintésére, meghallgatására, kipróbálására. Természetesen kérhetik a személyre szabott demó lehetőségét is. Ebben az esetben az Ön igényei szerinti összeállítást mutatjuk be.

Gyártói Demó

8 óra vagy több • Változó ár

Vevőimnek – igény szerint – meg tudok szervezni gyártói demó lehetőséget! …azaz kimegyünk az eredeti termék gyártójához. Ott az eredeti helyszínen lehetősége lesz beszélgetni a cég vezető embereivel, megnézheti a teljes termék palettát és természetesen meghallgathatja a kívánt berendezést.

Otthoni Demó

8 óra vagy több • Változó ár

Ügyfeleimnek lehetőséget biztosítok arra, hogy a költségek egyeztetése után – a kiválasztott berendezéseket saját otthonában próbálhassa ki. A kiválasztott berendezéseket személyesen lehet átvenni, vagy kérhetik a kiszállítást is. (ezt saját magunk végezzük) A szerződés aláírása és a vételár letétbe helyezése után a meghatározott időtartamig tesztelhetik a készülékeket.

Szaktanácsadás

2 óra vagy több • Változó ár

Leendő vásárlóim, ügyfeleim kérhetik a helyszíni szaktanácsadásomat. Előzetes helyszín és költség egyeztetés után kimegyek a megadott helyszínre és együtt felmérjük a helyiség adottságait, konzultálunk az igényekről és a lehetőségekről.