Amphion

Az Amphion Laudspeakers Ltd. 1998 -ban alakult, és mint a nevéből is kitűnik, kizárólag hangfalakat gyárt. A finnországi cég hangszórói világhírűek arról, hogy a “legőszintébben” adják vissza a zene összes aspektusát. Példátlan szintű természetességet, zeneiséget, precizitást, részletességet képes biztosítani a zene rajongóknak! Nem véletlenül használja számos nagy zene kiadó szervezet, zene stúdió, rádió stúdió a hangfalait. Igazi kontroll hangfalak!…annak minden előnyével és hátrányával…hiszen színezetlenül és kíméletlenül képesek megmutatni akár a zenében, akár az otthoni rendszerekben lévő hibákat is.

Kis mérete ellenére a mély frekvenciák visszaadása sem jelent gondot neki, a térleképzése pedig parádés! Van még egy óriási előnye ezeknek a hangfalaknak. A finn mérnökök valahogyan elérték, hogy kevésbé érzékenyek a szoba akusztikára. Bármilyen környezetben “hatalmasat alkotnak”!

A skandináv országoktól megszokottan egyszerű, letisztult stílussal készülnek, ami bármilyen szoba enteriőrben kiválóan be tud illeszkedni!

Én egyszerűen Imádom!

"A skandináv országoktól megszokottan egyszerű, letisztult stílussal készülnek, ami bármilyen szoba enteriőrben kiválóan be tud illeszkedni!

Én egyszerűen Imádom!"