A termék által nyert díjak

AM RT2 SE High End előerősítő

3.390.000 Ft

Jelentem a kínaiak már a spájzban vannak!

Ettől biztosan padlót fogsz!

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

Az köztudott, hogy az elmúlt évtizedekben szinte minden “nagy ” gyártó kivitte Kínába a gyártó kapacitását. Tette ezt azért, hogy kihasználja az olcsó munkaerőből adódó extra profitot. A tudás, a technológia azonban nem volt sokáig eltitkolható, megőrizhető. Így egyre több másolat látott napvilágot, ami az elején még silány minőségű volt, azután már egyre jobb lett…napjainkban pedig a saját fejlesztésű termékeikkel leigázzák a világot.

Erre kiváló példa az AM RT2 SE előerősítő is!

Ami a külső megjelenést illeti, teljesen egyszerű, letisztult, mentes minden magamutogatástól! Talán a nehéz, masszív tiszta aluminium ház az ami már messziről szemet szúr! A kidolgozottságába (még nagyító használata mellett) sem lehet belekötni!

Belsejében csak a legjobb minőségű, válogatott alkatrészek sorakoznak, a belső kábelezése pedig ezüstből!!! készül. A csövek (szigorú mérésekkel alátámasztottan) csak párba válogatva kerülnek beépítésre és mondanom sem kell, hogy a legjobb gyártók termékeit használják.

Igen! Tudom, hogy ez még édeskevés ahhoz, hogy jó hangot produkáljon az előerősítő, de minden másban is a legjobb megoldást használták fel ezek a kínai srácok!

Az előerősítő dual mono felépítésű!…és ez ebben az esetben nem csak lózung!

A jelutak felépítése teljesen szét van választva házon belül. A meghajtásért 2 db 6H30 cső, míg az erősítésért 2 db 6922 -es cső felel. Bemeneti és kimeneti szakaszban is szigorúan dual mono felépítésű. Ha alaposan szemügyre veszed az előerősítőről készült fotókat láthatod, hogy mindkét csatornát külön – külön kell kézzel beállítanod.

Az AM TR2 SE tápegysége egy teljesen különálló házban kapott helyet – és talán most már nem mondok vele újat – de, a tápegység is teljesen dual mono felépítésű a házon belül.

A legjobb hangzás elérésért a legjobb dolgokhoz nyúltak az AM tervező mérnőkei. Nem titkolt cél, hogy pár éven belül ott legyenek az élvonalban, méghozzá a dobogós helyek egyikén!

Nos, ezek után mit is mondhatnék a hangjáról?

Talán annyit, hogy ezt hallani kell!

Én speciel hallottam már ezt – azt a pályafutásom során, de ebben az esetben keresgéltem az állam a padlón egy darabig…

Igaz, ehhez a hanghoz kellett a cég erősítője is, de biztos vagyok benne, hogy ez az előerősítő bármi mellett szárnyalni fog!

Fekete Attila

"...csak egy maradhat..."

Technikai adatok

Rendszer

Hibrid

Felépítése

Dual mono

Ház

Aluminium

Csővek

2db 6H30, 2db 6922

Frekvencia átvitel

20Hz - 100kHz

Bemenetek

3 x RCA, 3 x XLR

Kimenetek

2 x RCA, 2 x XLR

Méretei

380mm x 340mm x 110mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

38 kg