A termék által nyert díjak

Enjot-The-Music-Best-of-2022-Logo

Ayon CD – 35 Mk II. Signature

Az Ayon Audio elsősorban a csöves erősítőiről lett világhírű!

Így nem meglepő, hogy az Ayon CD 35 MK II. Signature is csöves technológiára épül, ami garantálja a kiváló és fantasztikus hangzásvilágot!

Leírás

Az Ayon termékek már a külsejük alapján is azonnal felismerhetőek. A fekete szálcsiszolt alumínium ház és a piros Ayon logo egyedi megjelenést biztosít a számukra. A gyönyörűen megmunkált külső már azonnal jelzi, hogy bizony Prémium termékekkel van dolgunk.

A készülék külső dizájn tekintetében is egyedi.

Rögtön látszik rajta, hogy egy felül betöltős (Top Loader) CD -vel van dolgunk, de nem csak ez, hanem a kezelő gombok is felül kaptak helyet. Ez egyrészt látványos, másrészt sokkal inkább praktikus a minden napi használat során. A kényelmesebbek kedvéért jegyezném meg, hogy természetesen rendelkezik egy kitűnő távirányítóval is.

Mi sem természetesebb, mint hogy az igényesség folytatódik a készülék belsejében is. Válogatott, kiváló minőségű alkatrészek szolgálják ki az SE trióda vákumcsöveket. A visszacsatolás mentes csöves áramköröket egy csöves, egyenirányított tápegység szolgálja ki megfelelő minőségű és mennyiségű árammal. Talán itt érdemes megemlíteni, hogy a Signature -ben még feljebb tolták a szintet és prémium minőségű trafókat és kondenzátorokat alkalmaznak a megépítésénél.

Az Ayon ennél a Signature CD – nél is alkalmazza a már jól bevált technológiáját, azaz ultra rövid jelutakat használ a tisztán A osztályú topológiában. A csövek hosszú élettartamát garantálja az automatikus lágyindító funkció. Teljesen szimmetrikus AKM 4497EQ -t használ és nem maradhatott ki, a PCM – DSD konverter sem. Nem mellékesen meg kell említeni, hogy egy kiváló előfok is található a berendezésben, ami egy zseniális elektromos – Analóg hangerőszabályozóval van felvértezve.

Az Ayon CD – 35 Mk II. Signature is kompromisszum mentes zenelejátszásra született. Sok tekintetben új és úttörő megoldásokat használ, ide értve pl. az ultra rövid jelutak használatát, az új mágneses bilincs rendszert, a tovább fejlesztett tisztán A osztályú vákumcsöves kimeneti fokozatot, az új DAC fokozatot és nem utolsó sorban a kapcsolható PCM – DSD átalakítót.

A zenei hangzásvilága döbbenetes! Feszes, erőteljes mélyek…tiszta, természetes és folyékony közép tartomány…gyönyörű magasak jellemzik. Az elképesztő felbontású részletesség, a kerek, nem analitikus és nem menetelő hang és a csövekre oly jellemző meleg hangkarakter abszolút szerethetővé teszi ezt a lejátszót!…méghozzá azonnal!

Fekete Attila

Az Ayon CD-35 Mk II. Signature olyan kellemes, meleg hangon szól hozzád, mint az imádott kedvesed!

Technikai adatok

Típus

CD + DAC

Cső típusok

2 x 6N6Pi, 2 x 5687 SE, 1 x GZ30

Frekvencia átvitel

20Hz - 50kHz

Digitális bemenetek

USB (24/384kHz), USB (DSD), SPDIF, AES/EBU, I2S, BNC, 3 x BNC for DSD.

Digitális kimenetek

2 x RCA, 1 x XLR

Analóg kimenetek

1 x RCA, 1 x XLR

Méretei

48 cm x 39 cm x 12 cm (szélesség, mélység, magasság)

Súlya

17 kg