A termék által nyert díjak

Ayon Kronos XS Reference DAC

Az Ayon Audio elsősorban a csöves erősítőiről lett világhírű!

Így nem meglepő, hogy a Digitális – Analóg konverterük is csöves technológiára épül, ami garantálja a kiváló és fantasztikus hangzásvilágot!

Leírás

Az Ayon termékek már a külsejük alapján is azonnal felismerhetőek. A fekete szálcsiszolt alumínium ház és a piros Ayon logo egyedi megjelenést biztosít a számukra. A gyönyörűen megmunkált külső már azonnal jelzi, hogy bizony Prémium termékekkel van dolgunk.

Mi sem természetesebb, mint hogy az igényesség folytatódik a készülék belsejében is. Válogatott, kiváló minőségű alkatrészek szolgálják ki az SE trióda vákumcsöveket. A visszacsatolás mentes csöves áramköröket egy csöves, egyenirányított tápegység szolgálja ki megfelelő minőségű és mennyiségű árammal.

Az Ayon ennél a Kronos DAC – nál is alkalmazza a már jól bevált technológiáját, azaz ultra rövid jelutakat használ a tisztán A osztályú topológiában. A csövek hosszú élettartamát garantálja az automatikus lágyindító funkció.

Feszes, erőteljes mélyek…tiszta, természetes és folyékony közép tartomány…gyönyörű magasak jellemzik. Az elképesztő felbontású részletesség, a kerek, nem analitikus és nem menetelő hang és a csövekre oly jellemző meleg hangkarakter abszolút szerethetővé teszi ezt a DAC -ot!

Fekete Attila

A "Referencia" jelző nem véletlenül áll ott a megnevezésében. Az Ayon Kronos DAC kiváló hangjával méltán lett népszerű Európában.

Technikai adatok

Típus

DAC + előfok

Cső típusok

2 x 6N6P, 2 x 5687 SE, 1 x GZ30

Frekvencia átvitel

20Hz - 50kHz

Digitális bemenetek

USB(24/384kHz), TosLink, SPDIF, AES/EBU, I2S, BNC, 3 x BNC for DSD.

Digitális kimenetek

1 x SPDIF (RCA)

Analóg kimenetek

1 x RCA, 1 x XLR

Méretei

48 cm x 39 cm x 13 cm (szélesség, mélység, magasság)

Súlya

15 kg