A termék által nyert díjak

Circle Labs P300 előerősítő
Circle Labs P300 előerősítő

Circle Labs P300 előerősítő

1.890.000 Ft

Mi?…hogy még nem hallottál a Circle Labs P300 -as előerősítőjéről?

Nos, ezt nem csodálom!…de hogy biztosan fogsz még róla hallani!

Ezt garantálom!

Rendelhető

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Circle Labs egy nagyon fiatal cég a High End piacon, de fiatal kora ellenére már is jelentős eredményeket ért el és gyűjtött be komoly díjakat.

Igaz ez azért nem véletlen, hiszen a gyártó, tulajdonos Krzysztofer Wilczynski már több, mint 25 éve a zene és a High End berendezések szerelmese. Ráadásul az elektronikai iparban tevékenykedik komoly nemzetközi sikereket aratva a termékeivel.

A professzionalizmus azonnal érzékelhető, amint ránéz az ember az előerősítőre!

A szemet gyönyörködtető dizájn Krzysztofer Lychon munkáját dícséri és már az első pillantásra rabul ejti az embert, szinte mágnesként vonzza a tekintetet. Vigyázat! Nagyon könnyen bele lehet szeretni!

A vastag üveglap tekintélyt parancsoló, ugyanakkor hűvös eleganciát kölcsönöz a külsejének. Ezt – ha még lehet – tovább fokozza az ízlésesen kialakított (szinte észrevehetetlen) bekapcsoló gomb és a két karakterből álló hűvös fehér színű kijelző és a két darab szerény, de stílusos tekerő gomb. Az arányok és a stílus telitalálat!

Amint tüzetesebben szemügyre vesszük közelebbről ezt az előerősítőt, akkor az aprólékos, gondos tervezés és a kiváló minőségű anyagok használata tűnik fel egyből.

Nincs ez másként a belsejében sem!

A gondosan összeválogatott, kiváló minőségű alkatrészek egyedi tervezésű (a Circle Labs által kifejlesztett) kapcsolásban végzik a dolgukat. A belsejében a csöves és a tranzisztoros technológia tökéletes harmóniában dolgozik össze. Így az előerősítő hozza mindkét technológia előnyös oldalát.

Az előerősítőt Ultra alacsony zajszintű tápegységgel vértezték fel. A távszabályozóra is nagy figyelmet fordított a cég. Egyrész jó minőségű és szép, másrészt egy 63 lépcsős, relé vezérlésű Khozmo ellenállás létrán keresztül vezérelhető.

A P300 előerősítő 8 dB erősítésre képes.

A hátulján 2 db XLR és 3 db RCA bemenetet mellett 2db XLR kimenetet találunk.

A 12 kg -os súlya is jelzi, hogy ebben “benne van az anyag”.

Természetesen lehet egy előerősítő szép is, és felépülhet a világ legjobb alkatrészeiből is, de mindez semmit sem ér, ha a hangjától nem ülünk le azonnal és nem ragadunk bele a zenehallgatós fotelünkbe…

Nos, azt hiszem ezen a téren sincs szégyellni valója ennek az előerősítőnek!

Dícsérhetném ugyan agyba – főbe, de talán többet mond az a tény, hogy 2021 -ban elnyerte a High Fidelity magazin PreAmplifier of the Year elismerő díját.

…és higgyétek el, hogy ott a srácok azért már hallottak ezt -azt…

Természetesen elolvashatod a nemzetközi értékeléseket is róla, de az igazi meggyőző ereje a személyes meghallgatásnak van.

Fekete Attila

A Circle Labs P300 előerősítő egy igazi mestermű. Szemet gyönyörködtető kivitelezés és szenzációs hangzás világ jellemzi.

Technikai adatok

Típus

Előerősítő

Technológia

Hibrid

Frekvencia átvitel

2Hz - 500 kHz

Erősítés

8 dB

Bemenetek

2 x XLR; 3 x RCA

Kimenetek

2 x XLR

Méretei

430 x 355 x 120 mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

12 kg