A termék által nyert díjak

PHONAR Veritas P10.2 NEXT hangfal

2.660.000 Ft

Amikor már azt hiszi az ember, hogy a “zászlóshajó” után nem lehet jobb a cég palettáján, akkor hirtelen szembe találkozik a Phonar Veritas P10.2 Next verziójával.

Nem csak a mérete nagyobb, hanem a hangja is…és most nem a teljesítményére gondoltam…

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Phonar Veritas P10.2 Next a német gyár csúcs terméke.

A hangfalnak lenyűgözően szép, egyszerű vonalvezetése van, de ugyanakkor méltóságot is sugároz. A német precizitás minden porcikájában nyomon követhető. A doboz megmunkálása, az összeszerelés minősége és a külső borítása, festése első osztályú. A magasfényű zongoralakk 7 rétegben van felhordva a doboz külső felszinére, ami egyrészt gyönyörű, másrészt tovább fokozza a hangfal exkluzivitását. A Phonar -okra jellemző “hagyományos” talp kialakítással hozzák forgalomba, de néminemű felár ellenében (129.000,- Ft) a talajtól jobban elszigetelő fém lábazat is rendelhető hozzá.

Ami a hangszórókat illeti, azonnal szembe tűnik a D’Appolito elrendezés. Ennél a típusnál már egy 27 mm -es Scanspeak magassugárzót alkalmaztak, de a mély-közép sugárzók is 130 mm -re, illetve a mély sugárzók 180 mm -re “híztak”.

Sokak szerint ez a hangszóró elrendezés a legoptimálisabb a hangfalak esetében. Nos, Én ezt nem tudom hitelesen megítélni, hiszen nem vagyok hangfal konstruktőr, de az biztos, hogy a hangja nem nagyon hagy kívánni valót maga után.

A hangfalat alapvetően a Dán hangszórókra jellemző hangzásvilág jellemzi a legjobban, ami nem is csoda, hiszen a gyár is a Dán – Német határon található.

Abszolút pontos, részletező, lelket simogató hangja van, selymes meleg tónusú hangkarakterrel. Ízlések és pofonok mondhatnánk – és ez igaz is – de Nekem ez a hangkarakter nagyon bejön!

Nem véletlenül került fel a forgalmazási listámra.

Mint minden Hifi vagy High – End terméknél itt is elmondható, hogy mindig van – és lesz – jobb nála…de talán a Phonar cégre legjobban az a jelző illik, hogy szenzációs ár – érték aránnyal rendelkeznek a termékeik.

Tényleg őszinte szívvel tudom ajánlani minden zene szerető embernek a Phonar hangfalakat és javasolnám, hogy mindenképpen hallgassa meg, ha hangfal vásárlás előtt áll.

Ráadásul most pár példányt bevezető áron tudok kínálni a kedves érdeklődőknek!

Fekete Attila

A Phonar Veritas P10 Next hangfal egyértelműen a cég csúcsterméke....és ez minden porcikáján érződik...

Technikai adatok

Rendszer

3 utas

Magas sugárzó

27 mm – es Scanspeak

Közép sugárzó

2 x 130 mm – es

Mély sugárzó

2 x 210 mm -es meghajtó

Frekvencia átvitel

21 Hz – 27 000 Hz

Terhelhetőség

260 W

Impedancia

4 ohm

Érzékenység

87 dB

Kábelezés

Kettős kábelezésű (Biwiring )

Kivitel

Speciálisan kezelt MDF váz, rezgéscsillapítással

Szín

zongoralakk fekete, zongoralakk fehér

Méretei

140 cm x 37 cm x 25,5 cm (magasság – mélység – szélesség)

Súlya

40 kg

Garancia

3 év