A termék által nyert díjak

PHONAR Veritas P6 NEXT hangfal

790.000 Ft

A Phonar hangfalakra jellemző magas hangzáshűség, meleg (szeretni való) hangtónus és kiváló felbontás jellemzi a Veritas P6 NEXT hangfalat is.

A hangja messze felülmúlja az árkategóriáját!

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Phonar Veritas P6 Next a német gyár egyik legnépszerűbb hangfala, ami nem is csoda figyelembe véve a tudását és az árát.

A hangfalnak lenyűgözően szép, egyszerű vonalvezetése van, de ugyanakkor méltóságot is sugároz. A német precizitás minden porcikájában nyomon követhető. A doboz megmunkálása, az összeszerelés minősége és a külső borítása, festése első osztályú. A Phonar -okra jellemző “hagyományos” talp kialakítással hozzák forgalomba, de néminemű felár ellenében (129.000,- Ft) a talajtól jobban elszigetelő fém lábazat is rendelhető hozzá.

A hangfalat alapvetően a Dán hangszórókra jellemző hangzásvilág jellemzi a legjobban, ami nem is csoda, hiszen a gyár is a Dán – Német határon található.

Abszolút pontos, részletező, lelket simogató hangja van, selymes meleg tónusú hangkarakterrel. Ízlések és pofonok mondhatnánk – és ez igaz is – de Nekem ez a hangkarakter nagyon bejön!

Nem véletlenül került fel a forgalmazási listámra.

Mint minden Hifi vagy High – End terméknél itt is elmondható, hogy mindig van – és lesz – jobb nála…de talán a Phonar cégre legjobban az a jelző illik, hogy szenzációs ár – érték aránnyal rendelkeznek a termékeik.

Tényleg őszinte szívvel tudom ajánlani minden zene szerető embernek a Phonar hangfalakat és javasolnám, hogy mindenképpen hallgassa meg, ha hangfal vásárlás előtt áll.

Ráadásul most pár példányt bevezető áron tudok kínálni a kedves érdeklődőknek!

Fekete Attila

A hangja messze felülmúlja az árkategóriáját!

Technikai adatok

Rendszer

2,5 utas

Magas sugárzó

27 mm – es

Közép sugárzó

130 mm – es

Mély sugárzó

160 mm -es meghajtó

Frekvencia átvitel

28 Hz – 27 000 Hz

Terhelhetőség

240 W

Impedancia

4 ohm

Érzékenység

87 dB

Kábelezés

Kettős kábelezésű (Biwiring )

Kivitel

Speciálisan kezelt MDF váz, rezgéscsillapítással

Szín

cseresznye

Méretei

100 cm x 32 cm x 20 cm (magasság – mélység – szélesség)

Súlya

22 kg

Garancia

3 év