A termék által nyert díjak

PHONAR Veritas P9.2 NEXT hangfal

1.900.000 Ft

A Phonar cég zászlóshajója nem (csak) a szépségével, sokkal inkább a hangjával fog lenyűgözni!

A Phonar márkára jellemző magas hangzáshűség, meleg (szeretni való) hangtónus és kiváló felbontás jellemzi a Veritas P9.2 NEXT hangfalat is.

A hangja – ennél a tipusnál is – messze felülmúlja az árkategóriáját!

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Phonar Veritas P9.2 Next a német gyár “zászlóshajó” hangfala.

A hangfalnak lenyűgözően szép, egyszerű vonalvezetése van, de ugyanakkor méltóságot is sugároz. A német precizitás minden porcikájában nyomon követhető. A doboz megmunkálása, az összeszerelés minősége és a külső borítása, festése első osztályú. A magasfényű zongoralakk 7 rétegben van felhordva a doboz külső felszinére, ami egyrészt gyönyörű, másrészt tovább fokozza a hangfal exkluzivitását. A Phonar -okra jellemző “hagyományos” talp kialakítással hozzák forgalomba, de néminemű felár ellenében (129.000,- Ft) a talajtól jobban elszigetelő fém lábazat is rendelhető hozzá.

Ami a hangszórókat illeti, azonnal szembe tűnik a D’Appolito elrendezés. A 25 mm -es Scanspeak magassugárzót körbe veszi a 2 db 100 mm -es mély-közép  és a 2db 180 mm -es mély sugárzó. Sokak szerint ez a hangszóró elrendezés a legoptimálisabb a hangfalak esetében. Nos, Én ezt nem tudom hitelesen megítélni, hiszen nem vagyok hangfal konstruktőr, de az biztos, hogy a hangja nem nagyon hagy kívánni valót maga után.

A hangfalat alapvetően a Dán hangszórókra jellemző hangzásvilág jellemzi a legjobban, ami nem is csoda, hiszen a gyár is a Dán – Német határon található.

Abszolút pontos, részletező, lelket simogató hangja van, selymes meleg tónusú hangkarakterrel. Ízlések és pofonok mondhatnánk – és ez igaz is – de Nekem ez a hangkarakter nagyon bejön!

Nem véletlenül került fel a forgalmazási listámra.

Mint minden Hifi vagy High – End terméknél itt is elmondható, hogy mindig van – és lesz – jobb nála…de talán a Phonar cégre legjobban az a jelző illik, hogy szenzációs ár – érték aránnyal rendelkeznek a termékeik.

Tényleg őszinte szívvel tudom ajánlani minden zene szerető embernek a Phonar hangfalakat és javasolnám, hogy mindenképpen hallgassa meg, ha hangfal vásárlás előtt áll.

Ráadásul most pár példányt bevezető áron tudok kínálni a kedves érdeklődőknek!

Fekete Attila

A Phonar Veritas P9 Next hangfal a cég zászlóshajója és mint tudjuk, ezt a megtisztelő jelzőt csak nagyon nagyon indokolt esetben kapja meg egy termék.

Technikai adatok

Rendszer

3 utas

Magas sugárzó

25 mm – es Scanspeak

Közép sugárzó

2 x 130 mm – es

Mély sugárzó

2 x 180 mm -es meghajtó

Frekvencia átvitel

24 Hz – 27 000 Hz

Terhelhetőség

240 W

Impedancia

4 ohm

Érzékenység

88 dB

Kábelezés

Kettős kábelezésű (Biwiring )

Kivitel

Speciálisan kezelt MDF váz, rezgéscsillapítással

Szín

zongoralakk fekete, zongoralakk dió

Méretei

110 cm x 30 cm x 20,5 cm (magasság – mélység – szélesség)

Súlya

34 kg

Garancia

3 év