A termék által nyert díjak

TEP hálózati leválasztó

989.000 Ft

Minden itt kezdődik! A megfelelő minőségű tápellátásnál!

 

TEP High-End Hálózati Táp Szűrő

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

Szerintem ez az első lépés, ha kiváló hangot szeretnél varázsolni az otthonodban. A tápellátás!

Miért fontos ez?

Sokan tisztában vannak vele, hogy a rendszerből érkező energia bizony tele van rengeteg “zavaró tényezővel”, “szennyeződésekkel”, interferenciákkal, ami bizony teljesen elszínezi – most bátor leszek – tönkre tudja tenni a hőn áhított tökéletes hangzást. Sok ember szerint ez viszont csak ámítás és nem kell vele törődni. Nos, tiszteletben tartom az álláspontjukat, de ezt a zajt bizony ki lehet mutatni műszerekkel!…de a legjobb “műszer” a saját fülünk!

Ez a “csoda kütyü” teljesen leválasztja a High -End, Hi -Fi komponenseket az elektromos hálózatról.

A TEP hálózati leválasztó transzformátort bekötve egyértelműen hallható -hogy stílusosan fejezzem ki magam – zongorázható a különbség!

Nő a sáv szélesség, a tér kinyílik, a zene sokkal életszerűbbé, élővé válik, megnő a dinamika, megjelennek az addig alig, vagy egyáltalán nem hallott részletek, megnő a mikro – és makro dinamika, térinformáció!

Hogy hogyan csinálja?

Egyszerű!

Teljesen elválasztja a hálózattól a rácsatlakoztatott berendezéseket.

Nincsenek benne ellenállások, kondenzátorok, egyéb fölösleges alkatrészek. Van benne viszont egy egyedi, aprólékos munkával kézzel tekercselt lemez transzformátor.

Külsejét tekintve tekintélyes kinézetű és főleg súlyú aluminium házban kapott helyet az elektronika, ami egyszerű, letisztult és praktikus. Öt darab berendezést tud ellátni maximum 1500 Watt teljesítményig. Kijelzőjéről könnyen leolvashatóak az alap információk, de amennyiben zavaró lenne a fénye, úgy ki is kapcsolható.

A rossz tulajdonsága is van azonban ennek az eszköznek! Mégpedig az, hogy ha egyszer be tetted a rendszeredbe és meghallgattad mit tud “hozni” a hangzáson, utána már nem tudod többé nélkülözni! Vigyázat! Erős függőség alakulhat ki!

…tudom, most sokan elkezdték csóválni a fejüket, de Nekik csak azt tudom mondani, hogy jöjjenek el és hallgassák meg, hogy mire is képes ez a TEP!
…de mondok jobbat…
Vigyék haza (letét ellenében) és teszteljék a saját rendszerükben és csak a fülüknek higgyenek!
Fekete Attila

Kristály tiszta hangzás. Elképesztő tér, színpad mélység. Megdöbbentő dinamika.

Technikai adatok

Terhelhetőség

1500 Watt

Méretei

27 x 32 x 22 cm (magasság - mélység - szélesség)

Súlya

27 kg

Garancia

3 év