Felkorbácsolja az érzelmeid, könnyet csal a szemedbe, összetör, felemel, felvidít, elvarázsol, kiragad a térből és az időből. ...csak egy dolgot akarsz majd...zenét hallgatni, amíg ki nem dőlsz a fáradtságtól...

A termék által nyert díjak

TEP Transparent hangszóró kábel

1.999.990 Ft

A TEP Transparent hangfal kábel egy végállomás.

Nem fogsz találni olyan kábelt, amire lecserélnéd!

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A TEP hangszóró kábel család kettő év kitartó munkája, megszámlálhatatlanul sok tesztelés és meghallgatás után született meg.

A Transparent hangfal kábel rabul fog ejteni!

Felkorbácsolja az érzelmeid, könnyet csal a szemedbe, összetör, felemel, felvidít, elvarázsol, kiragad a térből és az időből.

…csak egy dolgot akarsz majd…zenét hallgatni, amíg ki nem dőlsz a fáradtságtól…

Ennél jobb hangfal kábelt még nem volt szerencsém hallani életem során, pedig rengeteg terméket meghallgattam, leteszteltem!

A Transparent hangfal kábel játszi könnyedséggel bizonyult jobbnak a tesztek során, bármivel is hasonlítottuk össze! (és voltak közötte nagyon magas árkategóriájú termékek is)

…hogy elfogult lennék?

Igen! Valóban az vagyok!

Jómagam már jó pár éve vagyok elfogult a gyártó termékei iránt, hiszen tudom, hogy – esetenként – több száz óra munka, tesztelés, meghallgatás van egy – egy termék mögött.

Ráadásul meggyőződésem, hogy gondos odafigyeléssel, szívvel – lélekkel  – és nem utolsó sorban – kézzel készített termék nagyságrendekkel jobb minőséget tud jelenteni, mint a szériában, gépsorokon készült hasonló termék.

Ennek a hangfal kábelnek lelke van!…és azt meg is fogja mutatni Neked!

Megint ódákat lehetne írni a mély -és magas frekvenciákról, a gyorsaságról, a dinamikáról, a melegségről, a zeneiségről és még hosszasan sorolhatnám…de valóban nehéz megtalálni rá a megfelelő szavakat.

Igazából ezt meg kell tapasztalni! Meg kell hallgatni!

Ami a felépítését illeti, úgy épül fel, mint a kisebbik verziói, azaz a sodrott vörösréz vezetőszálak egy szilikon gumi csöben futnak, ami roppant starpabíró. Nem érzékeny a hajlításra, tekeredésre és akár lépés álló is. A külseje már hivalkodóbb ugyan, de csak szerényen és visszafogottan jelzi, hogy ez már a legfelsőbb kategória.

Ez a modell is már egy Neotech gyártmányú ródium banán dugót kapott.

A hangfal kábel belseje talán csak két titkot rejt magában. Az egyik a vörösréz alapanyag több évtizedes kora, a másik a gyártó által megalkotott összeállítási filozófia.

Ezek viszont hét pecsétes titkok!

A szétszedését nem javasolnám, hiszen a termékre élettartam garanciát adunk!…a visszavásárlási garancia pedig már csak hab a tortán!

A hangszóró kábel kizárólag banán dugós verzióban és 3 méteres hosszban készül!

…és ami az árazását illeti…

A TEP Transparent hangfal kábel már sokunknak nem a könnyen elérhető kategóriába tartozik, de hát Ferrari -ja sincs mindenkinek, ugye…

Ez a hangfal kábel igazi kuriózum! Egyedi gyártású. Limitált példányszámban készül. …és ami a hangját illeti, messze többet ér, mint amennyiért adja a gyártó!

A letesztelése, meghallgatása nem kerül semmibe, szóval mindenkit bátran invitálok egy jó kis zenehallgatásra a demó termünkbe!

…de igény szerint (egy egyeztetés után) akár otthoni környezetben, saját rendszerben is ki lehet próbálni!

 

Fekete Attila

Felkorbácsolja az érzelmeid, könnyet csal a szemedbe, összetör, felemel, felvidít, elvarázsol, kiragad a térből és az időből. ...csak egy dolgot akarsz majd...zenét hallgatni, amíg ki nem dőlsz a fáradtságtól...

Technikai adatok

Típus

Hangszóró kábel

Anyaga

Vörösréz

Csatlakozó

Neotech Ródium (banán)

Köpeny

Szilikon

Hosszúság

2 x 3 m

Garancia

Élettartam garancia

Extra

Visszavásárlási garancia