A termék által nyert díjak

AM 805m SE High End monoblokk erősítő

4.270.000 Ft

Jelentem a kínaiak már a spájzban vannak!

Elképesztő minőség nem csak ínyenceknek!

Leírás

Az köztudott, hogy az elmúlt évtizedekben szinte minden “nagy ” gyártó kivitte Kínába a gyártó kapacitását. Tette ezt azért, hogy kihasználja az olcsó munkaerőből adódó extra profitot. A tudás, a technológia azonban nem volt sokáig eltitkolható, megőrizhető. Így egyre több másolat látott napvilágot, ami az elején még silány minőségű volt, azután már egyre jobb lett…napjainkban pedig a saját fejlesztésű termékeikkel leigázzák a világot.

Az AM 805m SE mono blokkok brutálisan néznek ki, a hangjuk pedig elképesztő!

Ami a külső megjelenést illeti, teljesen egyszerű, letisztult, mentes mindenféle felesleges kapcsolóktól, kijelzőktől. Ezek a berendezések a hangjukkal szeretnének leigázni, nem pedig a csilli-villi látvánnyal! …csak a zenére koncentrálnak!.

A nehéz, masszív tiszta aluminium ház tekintélyt parancsoló! A teljes súlya cirka 31 kg…és ez oldalanként értendő! Ami nem is csoda, hiszen a 12mm -es oldalfal súlyban is szépen nyom a latba, de leginkább az árnyékolásban fejti ki jótékony hatását. A kidolgozottságába (még nagyító használata mellett) sem lehet belekötni! A tetejükön foglalnak helyet a trafók és a csövek, amik -szigorú mérésekkel alátámasztottan – csak párba válogatva kerülnek beépítésre és mondanom sem kell, hogy a legjobb gyártók termékeit használják. Belsejében csak a legjobb minőségű, válogatott alkatrészek sorakoznak, a belső kábelezése pedig ezüstből!!! készül.

Az erősítő tiszta A osztályban 50 Watt -ot tud csatornánként produkálni, ami a legtöbb hangfalhoz bőven elegendő. Jelen esetben nem a nagy teljesítmény, hanem sokkal inkább a zeneiség, a melegség, a részletek, hangulatok átadása volt a fő cél!

Én speciel hallottam már ezt – azt a pályafutásom során, de ebben az esetben keresgéltem az állam a padlón egy darabig…

Csövesektől eddig még sosem hallott tisztaság és dinamika minden tartományban! Nincs maszatolás, nincs elkenődés, nincs gyönge basszus szekció…és nincs semmi hiányosság!

A legjobb hangzás elérésért a legjobb dolgokhoz nyúltak az AM tervező mérnőkei. Nem titkolt cél, hogy pár éven belül ott legyenek az élvonalban, méghozzá a dobogós helyek egyikén!

Abban biztos vagyok, hogy már most nagyon ott vannak minőségben!…de abban is biztos vagyok, hogy ahogyan jönni fognak a díjak és az elismerések, úgy lesz majd egyre drágább a termék is!

Ár – érték arányuk pedi (az árcédulájuk ellenére is) szenzációsan jó! Megver sok -sok más gyártótól származó (…és sokkal nagyobb árcédulával rendelkező) vetélytársát!

Vásárlás előtt mindenképpen csak javasolni tudom, hogy nézd meg, hallgasd meg, hogy mit tudnak ezek a berendezések!

 

Fekete Attila

"...csak egy maradhat..."

Technikai adatok

Rendszer

Single Ended, tiszta A osztályú csöves erősítő

Felépítése

Dual mono

Ház

Aluminium

Csővek

6V6 vagy KT66; ECC88; Psvane 805 meghajtó cső

Frekvencia átvitel

20Hz - 55kHz

Teljesítmény

50 Watt

Impedancia

4, 8 Ohm (választható)

Bemenetek

1 x RCA, 1 x XLR

Méretei

260mm x 460mm x 220mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

31 kg / db