A termék által nyert díjak

AM 833s SE High End monoblokk erősítő

13.490.000 Ft

Jelentem a kínaiak már a spájzban vannak!

Elképesztő minőség nem csak ínyenceknek!

Leírás

Az köztudott, hogy az elmúlt évtizedekben szinte minden “nagy ” gyártó kivitte Kínába a gyártó kapacitását. Tette ezt azért, hogy kihasználja az olcsó munkaerőből adódó extra profitot. A tudás, a technológia azonban nem volt sokáig eltitkolható, megőrizhető. Így egyre több másolat látott napvilágot, ami az elején még silány minőségű volt, azután már egyre jobb lett…napjainkban pedig a saját fejlesztésű termékeikkel leigázzák a világot.

Az AM 833s SE mono blokkok brutálisan néznek ki, a hangjuk pedig elképesztő!

Ami a külső megjelenést illeti, teljesen egyszerű, letisztult, mentes mindenféle felesleges kapcsolóktól, kijelzőktől. Ezek a berendezések a hangjukkal szeretnének leigázni, nem pedig a csilli-villi látvánnyal! …csak a zenére koncentrálnak!.

A nehéz, masszív tiszta aluminium ház tekintélyt parancsoló! Az óriási tápegységek külön házban kaptak helyet, amik (természetesen) teljesen le vanna árnyékolva, hogy semmiképpen ne zavarják a jel útját. A tetejükön foglal helyet a meghajtó egység, ami így szinte filligrán kinézetű, ami azonban megtévesztő, hiszen önmagukban is 42 kg -ot nyomnak oldalanként! A teljes súlya elképesztő…94 kg!!! (…és szintén oldalanként értendő!!!) Szóval csak okosan az elhelyezését illetően!

A kidolgozottságába (még nagyító használata mellett) sem lehet belekötni!

Belsejében csak a legjobb minőségű, válogatott alkatrészek sorakoznak, a belső kábelezése pedig ezüstből!!! készül. A csövek (szigorú mérésekkel alátámasztottan) csak párba válogatva kerülnek beépítésre és mondanom sem kell, hogy a legjobb gyártók termékeit használják. Nem mellesleg az AM 833s SE erősítő kizárólag katonai minőségű csövekkel készül, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló hangzást!

Igen! Tudom, hogy ez még édeskevés ahhoz, hogy jó hangot produkáljon az erősítő, de minden másban is a legjobb megoldást használták fel ezek a kínai srácok!

Nos, ezek után mit is mondhatnék a hangjáról?

Talán annyit, hogy ezt hallani kell!

Én speciel hallottam már ezt – azt a pályafutásom során, de ebben az esetben keresgéltem az állam a padlón egy darabig…

Csövesektől eddig még sosem hallott tisztaság és dinamika minden tartományban! Nincs maszatolás, nincs elkenődés, nincs gyönge basszus szekció…és nincs semmi hiányosság!

Nyilván még nem hallhattam a világ összes nagyon jó erősítőjét, de ez eddig Nálam mindent megvert!

A legjobb hangzás elérésért a legjobb dolgokhoz nyúltak az AM tervező mérnőkei. Nem titkolt cél, hogy pár éven belül ott legyenek az élvonalban, méghozzá a dobogós helyek egyikén!

Abban biztos vagyok, hogy már most nagyon ott vannak minőségben!

…de abban is biztos vagyok, hogy ahogyan jönni fognak a díjak és az elismerések, úgy lesz majd egyre drágább a termék is!

Vásárlás előtt mindenképpen csak javasolni tudom, hogy nézd meg, hallgasd meg, hogy mit tudnak ezek a berendezések!

…és Igen, tudom hogy ez sokunk számára elérhetetlen kategória, de érdemes ránézni a cég “olcsóbb” termékeire is, mert azok is elképesztően jól zenélnek!

Ár – érték arányuk pedi (az árcédulájuk ellenére is) szenzációsan jó!

 

Fekete Attila

"...csak egy maradhat..."

Technikai adatok

Rendszer

Single Ended, tiszta A osztályú csöves erősítő

Felépítése

Dual mono

Ház

Aluminium

Csővek

ECC88 vagy KT120 ; KT150; KT88 és 833 meghajtó cső

Frekvencia átvitel

20Hz - 100kHz

Teljesítmény

130 Watt

Impedancia

0, 4, 8 Ohm (választható)

Bemenetek

1 x RCA, 1 x XLR

Méretei

354mm x 480mm x 540mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

94 kg / db