A termék által nyert díjak

ASCENDO DNA 1600.2 SE digitális erősítő

A kiválóság is fokozható! Az Ascendo egyébként is kiváló digitális erősítőjének a Speciális változata!

Rendelhető

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

Az Ascendo amúgy is kiváló digitális erősítőjét megszórták a világhírű Vishay vég még jobb minőségű alkatrészeivel. Az eredményt „zongorázni lehet” – hogy stílusosan fogalmazzak!

A gyártó cég szerint ” a világ legfejlettebb digitális csúcs erősítője”! Nos Én ezt nem tudom megítélni, de az biztos, hogy tényleg rendkívüli termék!

Ez már akkor megmutatkozik, amikor megpróbálod betenni a rendszeredbe, hiszen az erősítő súlya több, mint 16 kilógram! Nem spórolták ki belőle az anyagot az biztos! A digitális erősítőktől szokatlan módon hatalmas trafó gondoskodik a megfelelő tápellátásról és a dupla készülék árnyékolás is sokat nyom a latba. A belsejében gondosan össze válogatott, kiváló minőségű alkatrészek sorakoznak. (Ja…ha nem mondtam volna még ez az erősítő kézzel készül!)

Az erősítő három féle üzemmódban használható.

  • Sztereó üzemmódban 2 x 800 Watt
  • Dupla monó üzemmódban 2 x 800 Watt
  • Mono block -ként 1 x 1600 Watt

teljesítmény leadására képes!

A digitális erősítőt a jelenleg legfejlettebb DSP programmal vértezték fel, ami tökéletes illeszkedést garantál bármilyen mostoha akusztikai térhez is! A zenehallgató helyiségünk akár jó – avagy rossz szoba akusztikával rendelkezik, könnyedén hozzá tudjuk igazítani a hangrendszerünket. Olyan hangot állíthatunk be, ami pontosan a mi ízlés világunknak megfelelő! (Természetesen a gyártó előre beprogramozott beállításait is használhatjuk.) A hálózatra kötve, web böngészőn keresztül bármikor beavatkozhatunk a hangképünkbe, ha ahhoz van kedvünk!  Ráadásul könnyen, egyszerűen, abszolút felhasználó barát módon tudunk a beállításokon módosítani! Az egységet felesleges, sőt nem is nagyon ajánlott ki -be kapcsolgatni, hiszen egyáltalán nem melegszik és ha nem használjuk, akkor szinte alig fogyaszt többet, mint egy parányi led.

Ami a hangját illeti több szaklap szerint identitás zavarban szenved ez a portéka, hiszen digitális erősítő létére teljesen csöves hangja van!

Jómagam is sok -sok időt töltöttem el vele és csak dícsérni tudom! Sok konkurens erősítőt múlt már felül a tesztelések alkalmával!

Jelenleg is használom a termék bemutatóim során!

 

Fekete Attila

Az Ascendo amúgy is kiváló digitális erősítőjét megszórták a világhírű Vishay még jobb minőségű alkatrészeivel. Az eredményt "zongorázni lehet" - hogy stílusosan fogalmazzak! 

Technikai adatok

Típus

Digitális erősítő

Anyaga

Aluminium ház, szálcsiszolt aluminium előlap

Szín

fekete

Csatlakozók

2 x XLR, 3 x Ethernet

Terhelhetőség

2 x 800 Watt, vagy 1 x 1600 Watt

Méretei

255 x 360 x 155 mm (szélesség, mélység, magasság)

Súlya

16,3 kg

Garancia

5 év