A termék által nyert díjak

Circle Labs A200 integrált erősítő
Circle Labs A200 integrált erősítő
Circle Labs A200 integrált erősítő

Circle Labs A200 integrált erősítő

2.950.000 Ft

Mi?…hogy még nem hallottál a Circle Labs A200 -as erősítőjéről?

Nos, ezt nem csodálom!…de hogy biztosan fogsz még róla hallani!

Ezt garantálom!

Raktáron

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Circle Labs egy nagyon fiatal cég a High End piacon, de fiatal kora ellenére már is jelentős eredményeket ért el és gyűjtött be komoly díjakat.

Igaz ez azért nem véletlen, hiszen a gyártó, tulajdonos Krzysztofer Wilczynski már több, mint 25 éve a zene és a High End berendezések szerelmese. Ráadásul az elektronikai iparban tevékenykedik komoly nemzetközi sikereket aratva a termékeivel.

A professzionalizmus azonnal érzékelhető, amint ránéz az ember az erősítőre!

A szemet gyönyörködtető dizájn Krzysztofer Lychon minkáját dícséri és már az első pillantásra rabul ejti az embert, szinte mágnesként vonzza a tekintetet. Vigyázat! Nagyon könnyen bele lehet szeretni!

A vastag üveglap tekintélyt parancsoló, ugyanakkor hűvös eleganciát kölcsönöz a külsejének. Ezt – ha még lehet – tovább fokozza az ízlésesen kialakított (szinte észrevehetetlen) bekapcsoló gomb és a két karakterből álló hűvös fehér színű kijelző és a két darab szerény, de stílusos tekerő gomb. Az arányok és a stílus telitalálat!

Amint tüzetesebben szemügyre vesszük közelebbről az erősítőt, akkor az aprólékos, gondos tervezés és a kiváló minőségű anyagok használata tűnik fel egyből.

Nincs ez másként a belsejében sem!

A gondosan összeválogatott, kiváló minőségű alkatrészek egyedi tervezésű (a Circle Labs által kifejlesztett) kapcsolásban végzik a dolgukat. Az erősítő belsejében a csöves és a tranzisztoros technológia tökéletes harmóniában dolgozik össze. Így az erősítő hozza mindkét technológia előnyös oldalát.

A Siemens NOS csőre alapozott, a lehető legegyszerűbbre tervezett csöves előfok szolgálja ki a Circle Power névre keresztelt tranzisztoros végfokokat. A kapcsolási megoldásai miatt ötvözi az aszimmetrikus rendszerekre jellemző részletességet, pontosságot és a szimmetrikus rendszerekre jellemző nagy hatékonyságot és dinamizmust. A dual mono felépítés pedig ezen a szinten szinte már magától értetődő…

Az energia szintekről toroid trafók és egy 200 000 mikrofarad kapacitású táp oldali rész gondoskodik.

Az A200 teljesítménye: 120 Watt(8 Ohm) / 200W(4 Ohm)

A hátulján 1 db XLR és 4 db RCA bemenetet mellett 1db RCA (Power Amp in) található.

A 23 kg -os súlya is jelzi, hogy ebben “benne van az anyag”.

Természetesen lehet egy erősítő szép is, és felépülhet a világ legjobb alkatrészeiből is, de mindez semmit sem ér, ha a hangjától nem ülünk le azonnal és nem ragadunk bele a zenehallgatós fotelünkbe…

Nos, azt hiszem ezen a téren sincs szégyellni valója ennek az erősítőnek!

Dícsérhetném ugyan agyba – főbe, de talán többet mond az a tény, hogy 2020 -ban elnyerte a High Fidelity magazin Amplifier of the Year elismerő díját.

…és higgyétek el, hogy ott a srácok azért már hallottak ezt -azt…

Természetesen elolvashatod a nemzetközi értékeléseket is róla, de az igazi meggyőző ereje a személyes meghallgatásnak van.

Fekete Attila

A Circle Labs A200 integrált erősítő egy igazi mestermű. Szemet gyönyörködtető kivitelezés és szenzációs hangzás világ jellemzi.

Technikai adatok

Típus

Integrált erősítő

Technológia

Hibrid

Frekvencia átvitel

10Hz - 130 kHz

Teljesítmény

120W (8 Ohm) / 200 W (4 Ohm)

Bemenetek

1 x XLR; 4 x RCA, 1 x RCA (Power Amp. in)

Méretei

430 x 376 x 176 mm

Súlya

23 kg