A termék által nyert díjak

Circle Labs M200 teljesítmény erősítő
Circle Labs M200 teljesítmény erősítő

Circle Labs M200 teljesítmény erősítő

2.990.000 Ft

Mi?…hogy még nem hallottál a Circle Labs M200 -as erősítőjéről?

Nos, ezt nem csodálom!…de hogy biztosan fogsz még róla hallani!

Ezt garantálom!

Rendelhető

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

A Circle Labs egy nagyon fiatal cég a High End piacon, de fiatal kora ellenére már is jelentős eredményeket ért el és gyűjtött be komoly díjakat.

Igaz ez azért nem véletlen, hiszen a gyártó, tulajdonos Krzysztofer Wilczynski már több, mint 25 éve a zene és a High End berendezések szerelmese. Ráadásul az elektronikai iparban tevékenykedik komoly nemzetközi sikereket aratva a termékeivel.

A professzionalizmus azonnal érzékelhető, amint ránéz az ember az erősítőre!

A szemet gyönyörködtető dizájn Krzysztofer Lychon munkáját dícséri és már az első pillantásra rabul ejti az embert, szinte mágnesként vonzza a tekintetet. Vigyázat! Nagyon könnyen bele lehet szeretni!

A vastag üveglap tekintélyt parancsoló, ugyanakkor hűvös eleganciát kölcsönöz a külsejének. Ezt – ha még lehet – tovább fokozza az ízlésesen kialakított (szinte észrevehetetlen) bekapcsoló gomb. Az arányok és a stílus telitalálat!

Amint tüzetesebben szemügyre vesszük közelebbről az erősítőt, akkor az aprólékos, gondos tervezés és a kiváló minőségű anyagok használata tűnik fel egyből.

Nincs ez másként a belsejében sem!

A gondosan összeválogatott, kiváló minőségű alkatrészek egyedi tervezésű (a Circle Labs által kifejlesztett) kapcsolásban végzik a dolgukat.

A Circle Power névre keresztelt tranzisztoros végfokok természetesen dual mono felépítésűek, csak úgy, mint a fokozatok tápellátása. Apropó táp. Az energia szintekről toroid trafók és egy 200 000 mikrofarad kapacitású táp oldali rész gondoskodik.

Az erősítő sztereo (dual mono) üzemmódban, avagy hídba kapcsolva mono blokk -ként is tud működni. A speciális kapcsolási megoldásai miatt ötvözi az aszimmetrikus rendszerekre jellemző részletességet, pontosságot és a szimmetrikus rendszerekre jellemző nagy hatékonyságot és dinamizmust.

Az M200 teljesítménye: 2 x 160 Watt(8 Ohm) / 2 x 300W(4 Ohm) vagy  1 x 600 Watt (8 Ohm) / 1 x 900W(4 Ohm)

A hátulján 1 db XLR és 1 db RCA bemenetet találunk.

A 23 kg -os súlya is jelzi, hogy ebben “benne van az anyag”.

Természetesen lehet egy erősítő szép is, és felépülhet a világ legjobb alkatrészeiből is, de mindez semmit sem ér, ha a hangjától nem ülünk le azonnal és nem ragadunk bele a zenehallgatós fotelünkbe…

Nos, azt hiszem ezen a téren sincs szégyellni valója ennek az erősítőnek!

Dícsérhetném ugyan agyba – főbe, de talán többet mond az a tény, hogy 2021 -ban elnyerte a High Fidelity magazin Amplifier of the Year elismerő díját.

…és higgyétek el, hogy ott a srácok azért már hallottak ezt -azt…

Természetesen elolvashatod a nemzetközi értékeléseket is róla, de az igazi meggyőző ereje a személyes meghallgatásnak van.

Fekete Attila

A Circle Labs M200 erősítő egy igazi mestermű. Szemet gyönyörködtető kivitelezés és szenzációs hangzás világ jellemzi.

Technikai adatok

Típus

Stereo / Mono erősítő

Technológia

Hibrid

Frekvencia átvitel

2Hz - 1MHz

Teljesítmény

2 x 160W (8 Ohm) / 2 x 300 W (4 Ohm) / 1 x 600W (8 Ohm) / 1 x 900W (4 Ohm)

Bemenetek

1 x XLR; 1 x RCA

Méretei

430 x 355 x 170 mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

23 kg