A termék által nyert díjak

NAT SIGNATURE Phono

3.490.000 Ft

A NAT Signature Phono fokozat különleges csöves előerősítő! A szenzációs hangért 10 db trióda cső felel, nulla visszacsatolás mellett!

NAT logo

Rendelhető

Bemutatóteremben megtekinthető

Leírás

 

A NAT Signature Phono fokozat kinézetében szerény, de technikai megoldásaiban egy különleges egység!

Egész pontosan 10 db trióda cső felelős a hangzásvilágért. A csövek 6HN5 triódák és természetesen NOS verziójúak, ugye ezt már mondanom sem kell…

A vákum alapú inverz RIAA megközelítés NAT szabadalom. …és ha ehhez hozzáadjuk hogy az egység teljesen zéró negatív visszacsatolású…hogy speciális nanokristályos anyagból, kézzel tekercselt minden egyes transzformátora…és hogy teljesen egyedi fejlesztésű tápellátása van, akkor már borítékolható az egyedi, elképesztően jó hangzás!

…de ha ez nem lenne elég…

Belül is hemzsegnek a finomságok, úgy, mint…a repülőgép gyártásban használatos fólia ellenállások, a katonai eszközökben használatos RF ellenállások, Vishay ellenállások, 105C kondenzátorok, IXYS félvezetők, Schutzinger csatlakozók, tiszta ezüst bemeneti kábelezés, és még sorolhatnám…

A Signature Phono képes MM és MC patronok fogadására.

Az MC oldalon 6 fokozatban állíthatunk bemeneti impedanciát ( 50, 100, 200, 500, 1K, 2K) , míg az MM oldalon a standard 47K áll a rendelkezésünkre.

A be- és kimeneti oldalon PTFE szigetelésű aranyozott RCA csatlakozókat találunk. Kézzel válthatunk az RCA és az XLR kimenet között.

Az egyeséget egy egyedi, direkt ide fejlesztett tápegység látja el megfelelő energiával és szűri ki a nem kívánatos zavarokat. Így a gyártó szerint már nem szükséges drága tápkábelekre költeni! (Igény szerint természetesen legyártják hagyományos csatlakozóval is.)

A készülék háza eloxált aluminium, 15mm -es előlappal.

Minden egyes NAT Signature Phono egységet kézzel szerelnek össze és a szigorú ellenőrzés után 100 órát járatnak, hogy Neked már csak élvezni kelljen a csodálatos zenét!

 

Fekete Attila

A NAT Phono előerősítő technikai leírását elolvasva még az ínyencek is elismerően bólogatnak!

Technikai adatok

Típus

Phono előerősítő

Technológia

Csöves

Frekvencia átvitel

10Hz - 100kHz

Bemenetek

MC, MM

Kimenetek

RCA, XLR

Anyaga

Aluminium

Méretei

483mm x 420mm x 168mm (szélesség - mélység - magasság)

Súlya

24kg / db

Csomagolás

Flight Case

Garancia

2 év, csövekre 90 nap